REKLÁMDEKORÁCIÓ GYÁRTÁS

A KREATIVITÁS MOZGATÓRUGÓJA

Változatos alapanyagok? Komplex megrendelések?

Precíz marás / vágás / riccelés? Rövid határidő?

Költséghatékonyság?

 

Az üzletek, kirakatok, irodák, a rendezvényeken használt dekorációs és installációs elemek mind résztvesznek a cégek kommunikációjában, így tervezésük és gyártásuk különös figyelmet igényelnek. 

VÁGÁS, MARÁS, KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A változatos alapanyagok multifunkcionális vágó- és marógépért kiáltanak, melyek éppúgy alkalmasak a hajszálvékony alapanyagok, mint akár a 20 mm vastag plexi megmunkálására.

→ A változatos anyagfelhasználás és az ügyfelektől elvárt magas szintű színvonal bizonyára az Ön vállalkozását is több alkalommal kíhívás elé helyezte.

→ Egy vállalkozás gyakran a gyártásban felmerülő kihívásokat kreativitással tudja csak megoldani, hogy a komplex megrendeléseket a versenytársaknál egyszerűbben, szebben, gyorsabban tudja elkészíteni.

VÁGÁS

MARÁS

A Kongsberg coveyoros (szállítószalagos) digitális vágóasztalokhoz csatlakoztatható RollFeeder (tekercsadagoló), illetve TakeUp Unit (feltekercselelő) egységek automatizált munkafolyamatot biztosítanak a flexibilis anyagok feldolgozása során, legyen szó textil vagy bármilyen vinyl alapú alapanyagról, 1680mm, 2210mm vagy akár 3210 mm nyomtatási szélességben. 

A levágott munkadarabok pedig az asztal végéhez illeszthető gyűjtőkosárba hullnak, így elmondhatjuk a Kongsberggel minden a helyére kerül!

 

A reklámeszköz/csomagolóanyaggyártás területén a különböző nagyságú szériák kiszolgálása során kulcsfontosságú a termelékenység, hogy a berendezés, amivel dolgozunk folyamatosan működésben legyen a műszak során. Az alapanyag felhelyezésével és a kész munkadarabok levételével a hagyományos vágóasztalokon értékes időt vesztegetünk el. 

A táblás anyagok felhelyezése és pozícionálása, különösen a nagyobb méretű és vastagabb alapanyagok – mint plexi, acm, habosított PVC, többrétegű hullámlemez, reboard stb – esetén akár több kollégát is igénybe vehet. A feladathoz azonban elegendő egy operátor is, hiszen a Kongsberg asztalokba épített Blow-Back” funkció a könnyű anyagmozgatást támogatja.

 

VÁLASSZA A KONGSBERG DIGITÁLIS VÁGÓ- ÉS MARÓGÉPET

A Kongsberg berendezések a vállalkozással együtt képesek fejlődni. Moduláris felépítésük lehetővé teszi, hogy a válllakozás növekedésével, tevékenységi körök bővülésével újabb eszközökkel és funkciókkal tudjuk a berendezésünket fejleszteni. Az automatizálás minden gyártó berendezés esetében alap elvárás, melyre a Kongsberg digitális utófeldolgozó asztalok is számos lehetőséget nyújtanak.

A 1680-2210-3210mm szélességben és 1270-2190-3200mm hosszúságban variálható síkágyas illetve conveyoros (szállítószalagos) berendzések négyféle teljesítményben támogatják az utófeldolgozási munkák elvégzését. A megfelelő asztal kiválasztásához és konfigurálásához kollégáink állnak rendelkezésükre.

KÉRJE INGYENES KONGSBERG BEMUTATÓNKAT!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Partners Kft.
www.partners.hu