A VINOP-1.2.1-21 felhívási tervezet a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatását célozza.

Ki jogosult pályázni?

A pályázaton induló Budapest területén kívüli mikro-, kis-, és középvállalkozásai a konstrukció keretében kapott összeget, a kedvezményezett vállalkozás visszatérítendő támogatásként (hitel 0%-os kamattal) kapják. A jól teljesítő vállalkozásoknak lehetőségük van, a kapott „hitel” egy részét vagy annak teljes összegét vissza nem térítendő támogatássá alakítani.

A pályázat időbeli ütemezése

  1. benyújtási szakasz: 2021. március 1-16.
  2. benyújtási szakasz: 2021. június 15-30.
  3. benyújtási szakasz: 2021.szeptember 30 – október 15. (kizárólag Szabad Vállalkozási Zónában megvalósított beruházás esetén.)
  4. benyújtási szakasz: 2022. február 1-15. (kizárólag Szabad Vállalkozási Zónában megvalósított beruházás esetén.)

Az elszámolható költség és az igényelhető támogatás mértéke:
Minimum 10 millió Ft, maximum 629.3 millió Ft

A partners Kft. szakmai rovatában igyekszünk segítséget nyújtani azok számára, akik a nyomda- és csomagolóipar, valamint a sign és display ipar szereplőiként szoftver- vagy termelő berendezés beruházás előtt állnak.

További részletekről és a pályázat pontos feltételeiről az alábbi linken tud tájékozódni:

 

A szoftver- vagy berendezés beruházáshoz szükséges pályázati ajánlatért vegye fel a kapcsolatot kereskedelmi képviselőnkkel.

Szépkuthy Eszter

kereskedelmi képviselő
eszter.szepkuthy@partners.hu

+36 (30) 934 6594

Hírek, újdonságok