Stratégiai megfontolásokból az Esko a Kongsberg berendezések gyártását és értékesítését új, Kongsberg PCS (Precision Cutting Systems) névvel fémjelzett cégbe vitte át, melynek tulajdonosa az OpenGate Capital. A korábbi üzleti modell átalakításának célja, hogy mind a csomagolóipar, mind a sign iparág számára olyan, az adott üzleti területre orientált, stabil stratégiai központot biztosítsanak a további fejlesztésekhez, amelyek felgyorsíthatják az integrált szoftver- és hardver technológiák átadását, és az eddiginél is hatékonyabban segítik az ügyfelek digitalizációs és automatizációs törekvéseit. Az Esko berendezések és szoftverek értékesítése és a kapcsolódó szolgáltatások biztosítása változatlan, míg a jövőben a Kongsberg kivágó- és marógépek gyártása és támogatása nemzetközi szinten a Kongsberg PCS keretein belül történik, a korábbi jól felépített disztribútori hálózat megtartása mellett.

Az ügyfeleinknél üzemelő Kongsberg digitális kivágóasztalok és marógépek támogatása változatlan marad, a Kongsberg-ek magyarországi forgalmazását és színvonalas szerviztevékenységét továbbra is a partners Kft. látja el.

Bővebben: https://www.esko.com/en/company/press-releases/2020/kongsberg-business-sale-to-opengate-capital

Hírek, újdonságok

Virtual Drupa 2021

Idén is megrendezik az iparág legjelentősebb rendezvényét, amelyen vezető partnereink is...

bővebben

GINOP-1.2.15-21

Előminősítési benyújtható: 2021.04.15. 9:00-tól 2021.04.29. 12:00-ig lehetséges.
Benyújtható: még nem ismert.
Egészségipari, a koronavírus-járvány elleni védekezés szempontjából releváns termékek előállítására irányuló projekt megvalósítására, termékek gyártására irányuló fejlesztéseinek támogatását célozza.

bővebben