Figyelemfelkeltő standok iparági kiállításokon?

Iparági szereplőként a vállalkozások egyik legfontosabb megjelenési formája a rendezvényeken való részvétel. Kiállítóként pedig egyre nehezebb olyan kreatív, emlékezetes standot kitalálni, ami megragadja az érdeklődők figyelmét.

FIGYELEMFELKELTŐ STAND ÉS DISPLAY – EGYSZERŰ, ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ MÓDON

A kiállítások egyik fő várakozása, hogy ki milyen újdonságot, egyedi stílust tud  megvalósítani a kiállítási stand építése során. A figyelemfelkeltést a cégek gyakran a legkülönbözőbb vizuális technikákkal igyekeznek fokozni, miközben sok esetben a legalapvetőbb, és legegyszerűbb alapanyagok – mint pl. a papír alapú reboard -, melyek ráadásul a rendezvény végeztével újrahasznosíthatók, ritkán kerülnek látótérbe a tervezés során.

VariAngle Tool 

új dimenzió a reboard anyagok felhasználásában

A VariAngle Tool használatával a piacon egyedüli megoldásként akár 20-30mm vastag reboard anyagot is feldolgozhat – az eszköz segítségével ívben és szögben vágva-, teret adva ezzel a végtelen kreativitásnak. 

Az eszköz a Kongsberg C vágóasztallal használható, mely méretéből és felszereltségéből adódódan különleges kiállítási bútorok, standok előállítását teszi lehetővé. 

R

Az  állítható szögű eszköz használatával a különböző szögű V-vágások már nem igényelnek kezelői beavatkozást.

R

Új lehetőségek nyílnak meg a POP display tervezők és gyártók számára.

R

A VariAngle használata minimalizálja az operátori beavatkozást, megszünteti a biztonsági kockázatokat.

KREATÍV MEGVALÓSÍTÁSI ÖTLETEKÉRT

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Magyarországi forgalmazó és szerviz:

Partners Kft.
www.partners.hu