AXYZ WOODWORKER CNC berendezés,

a faipar kihívásaira felszerelve

A faipar számára az üzemi termelékenység növelésével lehet legegyszerűbben növelni a vállalkozás teljesítményét. Egy faipari vállalkozás akkor sikeres, ha képes a legkülönbözőbb faanyagok és agglomerált lapok leghatékonyabb megmunkálására.

A kreatív és hatékony bútorgyártás kihívásaira ad megoldást az AXYZ WOODWORKER CNC berendezése, mely az iparág által leggyakrabban használt eszközökkel (sorozatfúróval, maróorsóval, szerszámtárral, szegnyereggel és tokmánnyal) felszerelve lehetőséget nyújt a kis- és nagyszériás egyedi konyhaszekrények, asztalok vagy székek gyártására egyaránt.

A faipar számára gyártott berendezés

A WOODWORKER berendezés mérete a faiparban leggyakrabban használt anyagméretekhez igazodik. A nagy teljesítményű szervo motorok direkt hajtással tökéletesen pontos gyártást biztosítanak, ami kiemelt szempont az iparág számára.

Famegmunkáló szerszámokkal felszerelt

A gépen található forgatótengely, maróegység, esztergatokmány és szegnyereg, revolver szerszámcseretár és sorozatfúró a különleges faipari feldolgozási folyamatokhoz.

Magasított híd

A 254 mm-es (10″) traverzmagasítás lehetővé teszi, hogy az asztalra forgatótengelyt is lehessen szerelni – aminek használatával akár székek, korlátok is gyárthatók. A magasítás elősegíti hogy a gép a piac több szegmensét tökéletesen kiszolgálja.

Tiszta, hatékony, pormentes gyártás

A nagy kapacitású elszívó hatékonyan távolítja el a port

FUNKCIÓK & ELŐNYÖK

Szervo motorok közvetlen hajtással

Az erős motoroknak nem okoz problémát a magas forgácsolási ellenállás leküzdése sem. A WOODWORKER berendezések a standard gépekhez képest acélgerendás híddal, direkt hajtású szervomotorokkal, közvetlen encoder készülékekkel vannak ellátva, amely biztosítja a pontos útmérést. 

 

Könnyen kezelhető operátori felület

Az AXYZ A2MC vezérlőszoftverének felhasználói felülete könnyen kezelhető, amelyet világszerte több mint 10 000 gépre telepítettek.

 

Standard multizónás vákumasztal

Minden berendezéshez szabványos vákuumasztal van konfigurálva. A vákumasztal zónákra van osztva, ami a különböző zónák megnyitásával és elzárásával lehetővé teszi, hogy a vákuumrendszer erejét egy adott területre összpontosítsuk.

 

Megbízhatóságra tervezve

Az AXYZ, a WOODWORKER berendezést 100%-ban a kanadai Ontarioban található üzemben tervezi és gyártja a legjobb minőség biztosítása érdekében. Kiváló minőségű alkatrészeket használ, hogy biztosítsa a gépek évtizedes élettartamát.

IPARÁGSPECIFIKUS FELSZERELTSÉG

ASZTAL MÉRETEK

WOODWORKER 4000 Series:

Szélesség 1.523 mm – Hosszúság 3.048mm / 3.657 mmm

WOODWORKER 5000 Series:

Szélesség 1.840 mm – Hosszúság 3.048mm / 3.657 mmm / 6.705,6 mm

WOODWORKER 6000 Series:

Szélesség 2.159 mm – Hosszúság 3.048mm / 3.657 mmm / 6.705,6 mm

KÉRJE INGYENES BEMUTATÓNKAT!

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Magyarországi forgalmazó és szerviz:

Partners Kft.
www.partners.hu