Találkozzunk 2024.05.28 – 06.07. között a
DRUPA kiállításon is, Düsseldorfban!

ESKO – SZOFTVERMEGOLDÁSOK, FLEXOLEMEZ KÉSZÍTÉS
HALL 8B / A12

KONGSBERG PCS – DIGITÁLIS VÁGÓGÉP, AUTOMATIZÁLT GYÁRTÓSOR
HALL 8A / B43

ENFOCUS – PREFLIGHT
HALL 8B / A12

ZECHINI – DÍSZDOBOZ GYÁRTÓSOR, KEMÉNYTÁBLÁS KÖTÉSZET
HALL 14 / C02

DUPONT- FLEXOLEMEZ RENDSZEREK
HALL 3 / B31

TKM MEYER – RÁKELKÉSEK, ANILOX TISZTÍTÓ

HALL 8B/B13

 

Készítsen fenntartható és vonzó csomagolást
ELSŐRE-JÓL!


A gyakran változó alapanyagok miatt a technológia függő előkalkulációk készítése olyan sok időt visz el, hogy az gyakran az ügyfél elvesztésével is jár? Elveszik a végső terv a jóváhagyási körök útvesztőjében – és rossz verzió kerül gyártásba?

Hogyan szolgálhatók ki gazdaságosan, rövid határidővel a kisebb vagy akár nagyobb szériás megrendelések?

A flexibilis csomagolóanyagok egyszerre látnak el többféle funkciót: a csomagolt áruk védelme mind szállítási lehetőségek, kezelhetőség, mind tartósság, eltarthatóság, esetleg többszöri, részleges felhasználás szempontjából is fontosak. Ezen kívül rendkívül lényeges marketing és reklámfelületet is adnak a kereskedelem számára, ezáltal gyakran a vevői döntések meghatározói is.

Ha vállalkozásában:

» a Just-In-Time szállításon egre nagyobb a hangsúly,
» a munkák futáshossza csökken, a variációk száma és minőségi igény növekszik,
» modern eszközök segítségével gyorsítana folyamatain,
» a hibás gyártáshoz vezető felesleges utakat is elkerülné,

akkor tartson velünk! 

Kérjen személyes konzultációt, segítünk!

Az előkészítés összes lépésében partnerei vagyunk!

Mely munkafolyamatok érintettek abban, hogy terméke a megfelelő csomagolásban kerüljön gyártásba? Nézzük!

Design

Adobe szoftverek és ESKO pluginok segítségével

Prepress, preflight

PDF profilok és action-ök az Artpro+-ban

Jóváhagyások és projektmenedzsment

Vizualizáció és direkt jóváhagyások

Kliségyártás

CDI és DuPont

Tudjon meg többet az egyes fázisokról, és kérjen személyes konzultációt, amelynek keretében adott lépéssel kapcsolatban optimalizáljuk, modernizáljuk megoldásait!

Design – tervezési idő minimalizálása, az elkészített munkák minőségének növelésével?

A grafikai stúdiók által végzett nyomdai előkészítési feladatok akár a trappelés, vagy ismétlődő ellenőrzési lépések gyakran kihívást jelentenek azoknak a grafikusoknak, akik az iparág által leggyakrabban használt, Adobe szoftverekkel végzik ezeket a feladatokat. A DeskPack pluginok  az Adobe tervező szoftvereit nyomdai előkészítő szoftverek funkcióival ruházzák fel, így segítve a kreatív szakemberek munkáját abban, hogy az előkészített grafikai anyag, vagy csomagolás a megfelelő gyártási technológiával nyomtatható legyen. Így Adobe szoftverekkel megoldhatók a legkritikusabb előkészítési feladtok: 

✔ dinamikus vonalkód generálás
legörbített szövegek visszafordítása
automatikusan észleli a gyakori hibákat, riport készül róla
✔ kilövés késztés, PDF importálás, dinamikus jelek felhelyezésével
✔ objektumszintű és fehér alátöltés
✔ lehetővé teszi a gyors és egyszerű VDP (változó adat tartalmú) grafikák létrehozását 

PrepressKövetkezetes és gyors munka, PDF profilok használatával?

Az ArtPro+, újgenerációs nyomdai előkészítő szoftver az elmúlt évtizedek tapasztalatait felhasználva, flexibilis csomagolóanyaggyártók számára fejlesztett előkészítő szofter. A szoftver nem csak a szerkesztés során segíti a hibák minimalizálását, hanem a szoftverben PDF formátumban végzett munka következetességre vezeti rá a felhasználót. Az ArtPro+ menti az előkészítés metaadatait, a festékinformációkat, képek hivatkozásait, vonalkód és rácsozási információkat – így nem kell minden egyes kollégának a folyamatot újrakezdeni. 

✔ PDF action listák: az előkészítés során előforduló ismétlődő feladatok automatizálására
✔ Előtorzítás és zsugorítás: hőre zsugorodó csomagolóanyagok grafikáinak fordított irányú előtorzításának modellezésére.
✔ Automatikus trapping: objektum alapú alátöltés pillanatok alatt
✔ Szövegfelismerés: akár legörbített betűk visszafordítására
Color Preflight: a PitStop Preflight Engine segítségével, színkivonatok, színtér konvertálások a manuálisan végzett ellenőrzések csökkentésére
✔ Quality Control: PitStop preflight profilok a teljes grafikai anyag ellenőrzésére, a gyártás megkezdése előtt. 


Az ArtPro+ segítségével szerkesztett PDF-fájlok megfelelnek a legújabb csomagolási PDF-szabványoknak, például az ISO 19593 szabványnak. 

Jóváhagyások és projekmenedzsment – csak hívószavak?

 

A marketing osztály, a grafikai tervezők és a nyomdai kivitelezők Bermuda- háromszögében a termékek különböző verzióinak és változatainak követése a legnagyobb kihívás.  

Ezen felül a leggyakrabban előforduló probléma, hogy minden érintett a saját szokásainak és felhasználói szintjének megfelelően máshogy használja és máshogy konfigurálja az iparágban legelterjedtebben használt Adobe Acrobatot – ami akár ugyanannak a grafikának ellenőrzésekor teljesen mást mutat, így felesleges ellenőrzési köröket generál. 

✔ A jóváhagyási feladatok menedzselésére szolgáló legkorszerűbb eszközt keresi?
✔ A grafikák tervezése során elkészült verziók, résztvevői tevékenységek pontos nyomon követésére keres megoldást?
✔ A tervek 3D vizualizációjával gyorsítaná és egyszerűsítené a megrendelők felé történő elfogadási folyamatot?

Vegye kezébe a jóváhagyási ciklusok feletti irányítást a Share and Approve segítségével! Valósítsa meg meg munkafolyamatai során a Single-source-of truth elvet a sorozatos félreértések helyett!

Gyártás – klisékészítés

Mint minden gyártás, a flexolemezkészítés is a megfelelő információk rendelkezésre állásával, szoftveres előkészítéssel megalapozható.  

Következetes, megbízható RIP 

A levilágításhoz és proof készítéshez ugyanaz a RIP motor végzi a RIP-elést. A digitális nyomtatás folyamatosan bővülő piacán egyre több digitális nyomdagép az Imaging Engine RIP-jét használja, ami a flexó nyomtatáshoz nélkülözhetetlen rácsozási megoldást tartalmaz. A tipikus flexó-s igények, mint például a torzítások, bump-up és pontterülés kompenzációs görbék kezelése könnyedén megoldható. A grafikai objektumonkénti rácsozási beállítások szintén kezelhetők. 

A Digital Flexo Suite a flexó lemezkészítés automatizálásával jelentős költségmegtakarítást eredményez. A csomag elsősorban az Esko csomagolóipar számára tervezett lemezkészítő szoftvereit tartalmazza. Automatikusan, azonnal és számítógépes pontossággal történik a feladat továbbítása a levilágítóba, a fájlok előkészítése a kivágáshoz és az adatfájlok összeállítása a montírozáshoz. 

DuPont™  flexó lemezek és lemezkidolgozó rendszerek innovatív nyomdai technológiákkal segíti a gyártókat abban, hogy jobb, biztonságosabb és költséghatékonyabb csomagolási megoldásokat alkalmazzanak. A DuPont olyan innovatív rendszereket kínál a flexó lemezkidolgozásban mellyel jelentősen növelhető a versenyelőny a globális csomagolási értékláncolatban. A DuPont lemezek széles palettájából bármely, a csomagolóiparban előforduló alapanyag nyomtatásához választható flexólemez. 

CDI Spark és Advance – Digitális klisékészítés 

A klisékészítők a CDI berendezéseken készült klisékkel olyan nyomtatási minőséget tudnak biztosítani a nyomdák számára, ami azelőtt csak az ofszet és mélynyomtatással volt lehetséges. Az Esko legújabb környezetbarát fejlesztése kirobbanó újdonság a digitális flexóklisé készítésben, amelynek segítségével a digitális lemezek főmegvilágítása és levilágítása is ugyanazon berendezésen belül történik. 

A digitális klisé használatakor így nincs szükség külön filmkidolgozásra, hiszen a lemez fekete maszkréteggel rendelkezik, amibe a lézer közvetlenül égeti bele a mintát, gyorsítva így a kidolgozás idejét is. Az így elkészített klisé pontosabb, jobb minőségű, részleteiben is meggyőző. Digitális flexólemez készítés az Esko CDI berendezéseivel a címkenyomtatástól a hullámtermék-nyomtatáshoz szükséges nagy formátumig. Válassza a gyorsabb, pontosabb, jobb minőségű, részleteiben is gazdagabb nyomtatást eredményező klisékészítési eljárást!

Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére személyes konzultáció illetve demo igénye esetén.

Találkozzunk személyesen a DRUPA kiállításon is!

Időpont egyeztetéshez kérjük adja meg adatait.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!