FLEXIBILIS CSOMAGOLÓANYAGOK

30+
Év tapasztalat

Miért fontos a csomagolás?

A flexibilis csomagolóanyagok egyszerre látnak el többféle funkciót:
a csomagolt áruk védelme, szállítási lehetőségek, kezelhetőség, tartósság, eltarthatóság, esetleg többszöri, részleges felhasználás szempontjából is fontosak.
Ezenkívül rendkívül lényeges marketing és reklámfelületet adnak a kereskedelem számára, így gyakran a vevői döntések meghatározói is.

Ha vállalkozásában...

Partnerei vagyunk - az előkészítés minden lépésében!

Tudjon meg többet az egyes fázisokról, és kérjen személyes konzultációt, amelynek keretében adott lépéssel kapcsolatban optimalizáljuk, modernizáljuk megoldásait!​

studio-shrink-sleeve-alpha

Tervezési idő minimalizálása a minőség növelésével?

A grafikai stúdiók által végzett nyomdai előkészítési feladatok gyakran kihívást jelentenek azoknak a grafikusoknak, akik Adobe szoftverekkel dolgoznak.

A DeskPack pluginok az Adobe tervező szoftvereit nyomdai előkészítő szoftverek funkcióival ruházzák fel, így segítve a kreatív szakemberek munkáját abban, hogy az előkészített grafikai anyag vagy csomagolás a megfelelő gyártási technológiával nyomtatható legyen.

Deskpack pluginokkal kiegészített Adobe szoftverekkel megoldhatók a legkritikusabb előkészítési feladatok:

Következetes és gyors munka, PDF profilok használatával?

Az ArtPro+, újgenerációs nyomdai előkészítő szoftvert az elmúlt évtizedek tapasztalatait felhasználva, flexibilis csomagolóanyaggyártók számára fejlesztették. A szoftver nem csak a szerkesztés során segíti a hibák minimalizálását, hanem a PDF formátumban végzett munka következetességre vezeti rá a felhasználót.

Az ArtPro+ menti az előkészítés metaadatait, a festékinformációkat, képek hivatkozásait, vonalkód és rácsozási információkat, így nem kell minden egyes kollégának a folyamatot újrakezdeni.

Jóváhagyások és projekmenedzsment – csak hívószavak?

A marketing osztály, a grafikai tervezők és a nyomdai kivitelezők Bermuda- háromszögében a termékek különböző verzióinak és változatainak követése a legnagyobb kihívás.

Ezen felül a leggyakrabban előforduló probléma, hogy minden érintett a saját szokásainak és felhasználói szintjének megfelelően máshogy használja és máshogy konfigurálja az iparágban legelterjedtebben használt Adobe Acrobatot – ami akár ugyanannak a grafikának ellenőrzésekor teljesen mást mutat, így felesleges ellenőrzési köröket generál.

Vegye kezébe a jóváhagyási ciklusok feletti irányítást a Share and Approve segítségével!

Gyártás – klisékészítés: egyszerűen, könnyedén

A flexolemezkészítés a megfelelő információk rendelkezésre állásával, szoftveres előkészítéssel megalapozható.

A levilágításhoz és proof készítéshez ugyanaz a RIP motor végzi a RIP-elést. A digitális nyomtatás folyamatosan bővülő piacán egyre több digitális nyomdagép is az Imaging Engine RIP-jét használja, ami a flexó nyomtatáshoz nélkülözhetetlen rácsozási megoldást tartalmaz.

Digital Flexo Suite a flexó lemezkészítés automatizálásával jelentős költségmegtakarítást eredményez. A csomag elsősorban az Esko csomagolóipar számára tervezett lemezkészítő szoftvereit tartalmazza. Automatikusan, azonnal és számítógépes pontossággal történik a feladat továbbítása a levilágítóba, a fájlok előkészítése a kivágáshoz és az adatfájlok összeállítása a montírozáshoz. 

DuPont™  flexó lemezek és lemezkidolgozó rendszerek innovatív nyomdai technológiákkal segíti a gyártókat abban, hogy jobb, biztonságosabb és költséghatékonyabb csomagolási megoldásokat alkalmazzanak. A DuPont olyan innovatív rendszereket kínál a flexó lemezkidolgozásban mellyel jelentősen növelhető a versenyelőny a globális csomagolási értékláncolatban. A DuPont lemezek széles palettájából bármely, a csomagolóiparban előforduló alapanyag nyomtatásához választható flexólemez. 

A klisékészítők a CDI berendezéseken készült klisékkel olyan nyomtatási minőséget tudnak biztosítani a nyomdák számára, ami azelőtt csak az ofszet és mélynyomtatással volt lehetséges. A digitális klisékészítés az egész világon túlnyomó részt az ESKO CDI berendezésein történik.

A digitális klisé használatakor nincs szükség külön filmkidolgozásra, hiszen a lemez fekete maszkréteggel rendelkezik, amibe a lézer közvetlenül égeti bele a grafikát. Az így elkészített klisé pontosabb, jobb minőségű, részleteiben is meggyőző. Az Esko CDI berendezéseivel készíthetünk digitális flexo lemezt a címkenyomtatástól a hullámtermék-nyomtatáshoz szükséges nagy formátumig. Válassza a gyorsabb, pontosabb, jobb minőségű, részleteiben is gazdagabb nyomtatást eredményező klisékészítési eljárást!

Fenntarthatósági és innovációs díjat nyert berendezés: újdonság, hogy nem hagyományos UV csövekkel végzi a flexo lemezek levilágítását, hanem LED-del, egy időben fő és hátoldali megvilágítást, ami konzisztensebb kidolgozást eredményez. Ez a fajta kidolgozás teszi lehetővé a minél aprólékosabb grafikákat a kész nyomaton. 


Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére személyes konzultáció illetve demo igénye esetén.

 

Időpont egyeztetéshez kérjük adja meg adatait és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.