TKM MEYER
A rákelkések specialistája

 

A TKM Meyer GmbH (korábbi nevén Rolf Meyer GmbH) rákelkések, nagy teljesítményű vágókések és a nyomda- és csomagolóipar számára nélkülözhetetlen alkatrészek gyártására specializálódott. Nemcsak magas minőségű termékeket gyárt és értékesít, hanem megbízhatóságot és biztonságot is jelent partnerei számára, akik kreatív és szakmailag tökéletes megoldásokat, megfelelő szervizszolgáltatást és személyre szabott kiszolgálást kapnak a cégtől 

Nemzetközi méretekben működő és 40 éves know-how háttérrel rendelkező vállalatként elsősorban az akcidens- és a csomagolóipari nyomtatás területére koncentrál. 1970 óta tevékenységük elsősorban Németországban és Europában volt jelentős, de az utóbbi években igazi globális szereplővé nőtte ki magát. Ebből az erős pozícióból olyan előnyöket tud partnereinek nyújtani, amivel növeli tudják versenyhelyzetüket. Számos neves gépgyártó és nemzetközileg elismert vállalatcsoport tette le a voksát a cég minőségi termékei mellett. Erre a bizalomra épít a TKM Meyer GmbH a jövőben is és tervezi további növekedését.

enpurex® 95 Plus and Power - Anilox tisztítás

A TKM Meyer legújabb innovációja az enpurex® olyan szabadalmaztatott hatásmechanizmusú tisztító folyadék, amit az anilox hengerek, nyomóhengerek és ellennyomó hengerek tisztítására fejlesztettek ki.

Rákelkés

A TKM Meyer több, mint 35 éves tapasztalatával garantálja késeinek minőségét és a folyamatos innovációt.