MARK ANDY
Keskenypályás címkenyomtatás digitális-flexó (hibrid) és flexó technológiával

A keskenypályás címkenyomtatásban vezető szerepet játszó Mark Andy az elmúlt évek során jelentősen bővítette portfólióját a hagyományos flexó berendezések mellett a hibrid (flexó + digitális) és digitális rendszerek irányába. Törekvése, hogy a címkenyomtatási piac és a Mark Andy felhasználók számára „Total Solutions”-t, vagyis teljes körű megoldást tudjon nyújtani az előkészítéstől a nyomtatáson keresztül a termék kiszerelésig.

Géptípusok

A Mark Andy berendezései a keskenypályás címkenyomtatás valamennyi kihívására megoldást nyújtanak. Válasszon gépeink közül, legyen szó kisszériás, akár változó adattartalmú digitális nyomtatásról, vagy nagyszériás flexó nyomtatási igényről. Valamennyi berendezés esetében a legkülönbözőbb felületnemesítési eljárással teheti igazán vonzóvá címkéjét. Klikkdíjmentes konstrukció, a munkák közötti gyors átállás, inline felépítés és további egyedi megoldások teszik minden szempontból hatékonnyá a címkenyomtatást az Ön számára is.

Digital One

Egyszerű, kompakt megoldást biztosít a kisszériás címkenyomtatásokhoz, a digitális és a flexó technológia ötvözésével. Komplett címkenyomtatás nyereségesen.

Digital Pro

A legújabb berendezés a Mark Andy digitális portfóliójában. Minden eddiginél nagyobb sebességet, és alacsonyabb költségeket kínál. Roll-to-roll nyomtatás vagy teljes feldolgozás és kiszerelés az Ön választása szerint. 

Digital Series HD

A digitális inkjet és flexó technológiákat ötvöző hibrid berendezés egyedileg konfigurálható nyomó- illetve feldolgozó egységekkel.

Evolution Series

Legújabb, moduláris felépítésű keskenypályás flexó nyomógép. melyet minden tekintetben, maximálisan az Ön igényeihez alakíthat.

Performance Series

Flexó címkegyártó berendezés a legszínvonalasabb címkék és shrink sleevek elkészítéséhez, nagy szériás gyártás esetén.

Rotoflex

Offline címke utófeldolgozás. Megbízható berendezés a legalapvetőbb utófeldolgozási és nyomatellenőrzési feladatoktól a legfejlettebb vágási és egyedi megszemélyesítési műveletekig.

Kapcsolódó szoftverek és berendezések

Növelje hatékonyságát az előkészítés során is. A címkenyomtatás már a grafikai prepress során elkezdődik, így válassza átfogó megoldásainkat címkenyomtatási munkái során.

ArtPro+

ArtPro+ PDF editor. prepress szoftver Esko

Grafikus PDF szerkesztő, prepress szoftver

Studio

3D eszközök grafikai elemek megjelenítéséhez

Webcenter


Folyamat menedzsment