CDI – Cyrel Digital Imager
Digitális klisékészítés

A digitális klisékészítés területén az Esko CDI gépcsaládja piacvezető pozíciót tölt be nemcsak hazai, hanem globális szinten is, hiszen a világon készült összes digitális flexó nyomóforma mintegy 90%-a az Esko valamely CDI berendezésén készül.

Az analóg kliséről a digitális gyártásra való váltással az Esko CDI berendezéssel történő kliségyártás mintegy 20%-os költségcsökkentést eredményez.

A klisékészítők a CDI berendezéseken készült klisékkel olyan nyomtatási minőséget tudnak biztosítani a nyomdák számára, ami azelőtt csak az ofszet és mélynyomtatással volt lehetséges. Az Esko legújabb környezetbarát fejlesztése kirobbanó újdonság a digitális flexóklisé készítésben, amelynek segítségével a digitális lemezek főmegvilágítása és levilágítása is ugyanazon berendezésen belül történik.

A digitális klisé használatakor így nincs szükség külön filmkidolgozásra, hiszen a lemez fekete maszkréteggel rendelkezik, amibe a lézer közvetlenül égeti bele a mintát, gyorsítva így a kidolgozás idejét is. Az így elkészített klisé pontosabb, jobb minőségű, részleteiben is meggyőző.

Géptípusok

A CDI berendezések méretválasztékban, teljesítményben és szolgáltatásban is igazodnak az Ön igényeihez. A legkisebb méretű címkenyomtatáshoz szükséges flexó klisé elkészítésétől a hullámtermék-nyomtatáshoz szükséges nagy formátumú lemezeket feldolgozni képes, akár automatizált rendszerű gépek közül választhat kínálatunkban.

 

CDI Spark & Advance

Digitális lemezkészítő berendezések több méretben

 

 

CDI Crystal XPS

Kombinált gépsor a flexó lemez lézerésére és UV megvilágítására. A két berendezés külön egységként is elérhető.

 

 

Miért a CDI?

Rugalmasság

Kiválaszthatja a jelenlegi igényeinek megfelelő berendezést, amit tetszés szerint bővíthet a későbbiekben. A CDI minden méretű és minőségű lemez és sleeve feldolgozásához megfelelő. A CDI az Esko és más rendszerű csomagolási munkafolyamattal is kompatibilis.

Megbízható termelékenység

Az egyedülálló CDI jellemzőkkel kombinált hatékony Esko munkafolyamat irányító eszközök biztosítják a leggyorsabb és legmegbízhatóbb lemezkészítést. Az analóg lemezkészítésről a CDI-vel történő digitális lemezkészítésre való átállással az Esko partnerek átlagosan 20 %-os költségmegtakarítást érnek el.

Állandó minőség

A CDI által elért kiváló lemezminőség biztosítja a nyomdásznak, hogy csúcsminőséget állítson elő, finom kiemelésekkel, meggyőző részletekkel és szuper fedettséggel még a sötétebb részeken is, folyamatosan, minden alkalommal.

Inline UV (szabadalmazott minőség)

Az UV főlevilágítás magas minőségű digitális folyamat, ami egy ellenőrizhetetlen analóg folyamatból került kifejlesztésre és számos előnnyel rendelkezik: egyforma pontképzés a teljes lemezen, hideg fény – nincs hőképződés a lemezen vagy sleeven, tökéletes ismételhetőség, környezetbarát – kevesebb energiafogyasztás, nincs speciális fényártalmatlanítás. A fő UV megvilágítás kiküszöböli a kézi beavatkozást, ami jelentősen meggyorsítja a folyamatot.
A beépített UV megvilágítás stabil fényforrása stabilabb, hosszabb élettartamú és még kiválóbb lemezminőséget eredményes, csökkenő energiagény, idő és alapanyag megtakarítás mellett.

Kapcsolódó szoftverek és berendezések

HD Flexo Pixel+

 

 

DuPont

Flexó lemezek

Digital Flexo Suite (DFS)


Automatizált flexó lemezkészítés

Válassza az ESKO komplett munkafolyamat megoldásait!

  • Kizárólagos magyarországi képviselet
  • Teljes körű szerviz és konzultációs tevékenység
  • Hatékony, professzionális szoftver és harder eszközök a csomagolás és reklámeszköz dekorációs tervező és -gyártó cégek számára