Törökország egyik vezető flexoklisé előállítója, a Bak Gravür a legmodernebb Esko CDI Crystal technológiába fektetett be, hogy teljessé tegye automatizált lemezkészítő rendszerét új, speciális nyomdai előkészítő létesítményében. 

A Bak Gravür egy hosszú távú folyamatos fejlesztési program részeként 2021 júliusában üzembe helyezte flexolemez-gyártó létesítményét, az Esko CDI Crystal 5080 XPS pedig az új izmiri telephely sarokköve. 

„Majdnem 25 éve fektetünk be olyan technológiákba, amelyek segítenek megerősíteni pozíciónkat, mint egy világhírű vállalatcsoport, amely a legjobb minőség elérésével teremt értéket” – mondta Gülşah Özoran, a Bak Gravür területi értékesítési és CRM-menedzsere. „Termékeink minősége számunkra és ügyfeleink számára egyaránt fontos. Elkötelezettségünk a legmagasabb elvárások teljesítése mellett segített elnyerni ügyfeleink bizalmát és hűségét, valamint a minőséget és az értéket egyaránt kínáló hírnevet, ami létfontosságú a globális vállalattá válásunk felé vezető úton. Ez a befektetés lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk az Esko legújabb innovációit, és tovább erősítsük vezető pozíciónkat.” 

„Miután több éven át a Bak Gravür csapatával dolgoztunk, nagyon örültünk, hogy tovább építhetjük kapcsolatunkat, és továbbfejleszthetjük a cég nyomdai előkészítési és lemezgyártási munkafolyamatát” – mondta Mustafa Salur, (Esko). „A vállalat az Esko szoftverek teljes skáláját használja, beleértve az ArtPro+ nyomdai előkészítő szoftvert, a Color Engine-t és a DeskPack-et. A pontosság és minőség biztosítására az Automation Engine-t a munkafolyamatok szabványosításához és automatizálásához használják, a hatékonyság és a termelékenység növelése érdekében. A CDI Crystal 5080 XPS megvásárlásával a csapat befejezte a digitalizált, automatizált és összekapcsolt Esko ökoszisztémát, hogy növelje a termelési kapacitást és biztosítsa a legjobb eredményeket ügyfelei számára. 

„Az új létesítménybe történő beruházás megerősíti a vállalat élvonalbeli pozícióját a rendelkezésre álló legkorszerűbb technológiák használatával, hogy ügyfelei a legjobb minőséget és szolgáltatást kapják” – mondta Mustafa. „Az Esko CDI és XPS Crystal technológiája egyszerűbb kezelhetőséget és optimalizált minőséget biztosít, így a lemezkészítési folyamat a képalkotás és az expozíció tekintetében sokkal kevésbé bonyolult és lényegesen kevesebb lépésből áll.” 

„Munkafolyamat-megoldásaink és hardvertechnológiáink integrálása azt jelenti, hogy a Bak Gravür csapata teljes mértékben kézben tartja a lemezek minőségét és teljesítményét, valamint a nyomat következetességét.” 

Az UV fő- és hátsó expozíciót kombináló, díjnyertes Esko XPS Crystal levilágító egység LED-eket használ, amelyek nem igényelnek felmelegedési időt, és folyamatosan stabil fényt bocsátanak ki, így kiváló lemezminőséget biztosítanak. 

A több mint 20 éves nyomdai előkészítési és nyomtatási tapasztalattal rendelkező Bak Gravür Törökországban és szerte a világon szolgálja ki ügyfeleit, többek között az Egyesült Államokban, Brazíliában, Oroszországban és Európában. 

„A változás és a folyamatos fejlesztés filozófiájával, valamint innovatív perspektívánkkal arra törekszünk, hogy új beruházásainkkal évente 10 000 négyzetméter flexoklisét állítsunk elő” – mondta Gülşah Özoran. „Az új flexolemezes létesítményt a legújabb technológiával szereltük fel, hogy termékeink minősége kövesse a piaci trendeket.” – mondta. „Ez a beruházás újabb bizonyítéka annak, hogy mi teljes mértékben elkötelezettek vagyunk ügyfeleink igényeinek kielégítése mellett, innovatív megoldásokat kínálva, miközben kiváló minőségű lemezeket állítunk elő, amelyek konzisztens eredményt biztosítanak.” 

További információért kérjük forduljon munkatársunkhoz:

Szalontai János

kereskedelmi képviselő

szalontai@partners.hu

+36 (30) 418 3695

Hírek, újdonságok