Nyomdagépre vagy visszatekercselőre telepítve, az AVT fejlett munkafolyamat-megoldásaival együttműködve nyomatellenőrző rendszereink gyorsan és hatékonyan észlelik a hibák 100%-át. Ebbe beletartoznak a szövegterületek hibái, színeltérések, regiszter hiba, hiányzó nyomatok, foltok és csíkok, lakkozási hibák, vonalkód hiba, stanc hibák és még sok más – mindezt valós időben. 

Az AVT ellenőrző rendszerekkel képes észlelni és kijavítani a hibákat a forrásánál, ezzel csökkentve a hulladékanyagot és a szükséges festék mennyiséget, tovább növelve az értékes nyomtatási időt és kiküszöbölve a költséges újranyomtatásokat. 

Optimalizálhatja a kezelő és a gép idejét, és minimalizálhatja az emberi hibákat. Hatékonnyá teheti a teljes gyártási folyamatot és biztosíthatja a kiváló eredményeket a gyártásifolyamat-ellenőrző megoldásainkkal. 

Kongsberg C

Előnyei:  

  • Bármilyen berendezésen jelentősen csökkenti az anyag- és festékpazarlást, valamint a gyártási költségeket. Kiküszöböli az újranyomtatást, valamint növeli az általános termelékenységet és hatékonyságot, így pénzt takarít meg és növeli a kapacitást.

  • Online felügyelet és automatikus jelentéskészítés: A rendszer pontosan rögzíti a hiba helyét, ami lehetővé teszi a tekercs egyszerű kezelését. Minden hiba, beállítás és változtatás kódolásra kerül a jelentésben. 

  • Zökkenőmentesen működik minden alapanyagon és felületen. Alkalmazható papír- és műanyag címke, flexiblis csomagolóanyagok, átlátszó és áttetsző fóliák, papír és kartondobozok, vastag dombornyomott fémfóliák, valamint erősen tükröződő holografikus fóliák és laminátumok esetében is. 

  • A visszatekercselő berendezésen az eszköz nyomon követi és jelentést készít a nyomtatott anyagokról, az összes észlelt adatot összegyűjti és tárolja a rendszer jelentési mechanizmusában. 

  • A WorkFlow Link minőségi adatokat továbbít a nyomtatóból a visszatekercselőbe a hibás anyag hatékony eltávolításának érdekében (minden alkalommal automatikusan leállítja a visszatekercselőt a hiba helyén). 

    Hírek, újdonságok