REKLÁMDEKORÁCIÓ

Digitális előkészítés és utófeldolgozás

A reklámeszköz, dekoráció gyártás és a sign ipari munkák során számos anyagtípussal találkozhatunk. Nemcsak az alapanyag fajtája fontos, hanem azok mérete, vastagsága és kiszerelése is, legyen az táblás/íves vagy tekercses formában.

Önt is foglalkoztatják az alábbi kérdések?

Fedezze fel, hogyan tehetjük hatékonyabbá és precízebbé gyártási folyamatait!

Partnerei vagyunk - az előkészítés és gyártás minden lépésében!

Olyan átfogó megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével lefedjük a reklámdekorációs munkákhoz kapcsolódó előkészítési folyamatokat és utófeldolgozási lehetőségeket.

Tudjon meg többet az egyes fázisokról, és kérjen személyes konzultációt, amelynek keretében adott lépéssel kapcsolatban optimalizáljuk, modernizáljuk megoldásait!

Professzionális és hatékony nyomtatási előkészítés

Milyen kihívásokkal szembesülhetünk a nyomtatási folyamat első lépéseként, amikor a grafikai anyagok beérkeznek? Találkoztunk már különböző minőségű fájlokkal, nem megfelelő felbontású képekkel, vagy éppen hiányzó kifutókkal? Hogyan oldjuk meg ezeket a problémákat, hogy a grafikai anyagok pontos feldolgozása, a vágási vonalak és kifutók generálása, valamint az előkészítő műveletek hatékonyak, a gyártás pedig jól szervezett és költséghatékony legyen?

Az ellenőrzés és feldolgozás időigénye különösen fontos a kampányidőszakokban, amikor rövid idő alatt nagy mennyiségű grafikát kell nyomtatható és utófeldolgozásra alkalmas állapotba hozni.

PitStop Pro Preflight:
Az Adobe Acrobatra épülő szoftver előre beállított profilok alapján ellenőrzi a beérkezett grafikai anyagokat, és a problémák jellegétől függően javítja azokat. beállítástól függően legenerálja a szükséges kifutókat illetve vágási vonalakat. Részletes jelentést készít az anyag minőségéről, a javításokról, valamint az esetleges további, manuális beavatkozást igénylő hibákról. Az eddig akár 20-30 percig tartó, operátor által végzett manuális ellenőrzések és javítások néhány pillanatra csökkenthetők, így több idő marad a speciális beállításokra. 

Griffin Kilövéskészítő Szoftver:
A Griffin automatikusan felismeri az elő- és hátoldali grafikákat. Dinamikusan készíthető nesting az alapanyag optimális kihasználása érdekében, minimalizálva az alapanyagveszteséget. A szoftver lehetővé teszi különböző, eltérő darabszámú munkák egy ívre helyezését, és automatikusan felhelyezi a regisztrációs jeleket, valamint a job azonosítást szolgáló vonalkódokat/QR kódokat, pontos információkat nyújtva az utófeldolgozás számára.

Az Enfocus szoftverek használatával jelentősen csökkenthető az előkészítési idő, növelve a gyártás hatékonyságát és pontosságát,  a legjobb minőségű nyomtatási eredmények eléréséért.

Tökéletes vágási megoldást keres?

A rezgő, statikus, riccelő vagy textilvágáshoz tervezett késeszközök garantálják a precíz és megbízható eredményt, előzetes beállítások alapján. A digitális vágóasztalainkat mindig az Ön cégének profiljához és a felhasznált alapanyagokhoz igazítjuk, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjük el. 

Tudta, hogy a nyomtatott anyagok vágásánál elengedhetetlen a kameraregisztráció? Ez a technológia azonosítja a nyomatokon elhelyezett információk alapján a vágási feladatokat, biztosítva a pontos és hatékony munkavégzést. Lehetőséget nyújt a hátoldali vágási és riccelési feladatokhoz is.

Ismerje meg a Kongsberg vágóasztalokat!

Az IPC vezérlőszoftver automatikusan a munkához legmegfelelőbb késeszközt és beállításokat javasolja, az alapanyagnak megfelelően. Segítségével nyomon követheti és rendszerhezheti a sorban lévő munkákat, az előzetes vágási idő időbecslés alapján pedig pontos ütemezést készíthet.

Bízza ránk a konfigurációt, és tapasztalja meg, hogyan emelheti új szintre a vágási folyamatot cégének igényeihez igazodva!

Élvezze, ahogy a vágógép dolgozik, és dőljön hátra...

A tekercses alapanyagok feldolgozása az egyik leginkább automatizálható folyamat. A conveyoros (szállítószalagos) digitális vágóasztalokhoz csatlakoztatható RollFeeder (tekercsadagoló) és TakeUp Unit (feltekercselelő) egységek automatikus munkafolyamatot biztosítanak a flexibilis anyagok feldolgozásához. Legyen szó textilről vagy bármilyen vinyl alapú anyagról, 1680 mm, 2210 mm vagy akár 3210 mm nyomtatási szélességben.

A levágott munkadarabok az asztal végéhez illeszthető gyűjtőkosárba hullanak, így minden a megfelelő helyre kerül!

Tapasztalja meg az automatizált munkafolyamatok előnyeit, és vigye új szintre termelési kapacitását!

A tökéletes marógép kiválasztása

A reklámdekorációs munkák során gyakran felmerül a kérdés: milyen arányban és bonyolultsággal jelennek meg a marási feladatok? A Kongsberg digitális utófeldolgozó gépek 1kW-os és 3kW-os maróegységei mellett ipari jellegű CNC berendezéseket is kínálunk, amelyek kiváló megoldást nyújtanak a signage munkák marásához.

Az alapanyag feldolgozás kibővül olyan anyagokra is, mint a fa, MDF, plexi, ACM, alumínium vagy a reklámdekor világában gyakran használt egyéb anyagok.

Nyomtatott anyagok esetén a kameraregisztráció segít a pontos pozícionálásban, és lehetővé teszi az akár hátoldali megmunkálást is. Laminált munkadarabok esetén a megfelelő marószár kiválasztásával érhetjük el a tökéletes minőséget.

A nagy táblás anyagok mozgatásában a Kongsberg asztal „Blow-back” funkciója segít, amely az íveket megfelelő helyre úsztatja.

Berendezéseink vállalkozásával együtt képesek fejlődni. Moduláris felépítésük lehetővé teszi, hogy a vállalkozás növekedésével és tevékenységi köreinek bővülésével újabb eszközökkel és funkciókkal bővítsük vágó- és marógépét. 

Kongsberg x marás

Fenntartható dekorácó és kiállítási elemek?

A reboard feldolgozásával egyedi stílust varázsolhat üzletekbe, irodákba vagy kiállítási standokra. Szeretne megismerkedni a legújabb eszközeinkkel, amelyekkel könnyedén hozhat létre lenyűgöző dekorációkat?

Ismerje meg a VariAngle Tool-t!

Ezzel az eszközzel egyedi dekorációs elemeket készíthet, ahol a vágás szöge 0°-60° között 0,5°-onként állítható! Ráadásul mindezt operátori beavatkozás nélkül, automatikusan végzi el a Kongsberg vágóasztal. Ez az innováció új lehetőségeket nyit a POP display tervezők számára is, hiszen most már nemcsak egyenes vágások, hanem V-vágások ívben történő megvalósítása is lehetséges.

Fedezze fel, hogyan teheti különlegessé dekorációit és kiállítási elemeit a VariAngle Tool és a Kongsberg vágóasztal segítségével!


Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére személyes konzultáció illetve demo igénye esetén.

 

Időpont egyeztetéshez kérjük adja meg adatait és mi a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.