A CDI Crystal és az XPS megvilágító berendezés kombinációjával készített nyomólemez újra definiálja a mai technológia legmagasabb követelményeit. Az ESKO két berendezésével a jelenleg manuális több lépcsős kidolgozás lineáris, automata folyamattá alakítható.

Az XPS párhuzamosan elő és hátoldali világítást tesz lehetővé. A lemez oldalainak megvilágítása közt eltelt időnek („Dwell time effect”) a redukálása növeli a pontok stabilitását és a „Crystal screening” rácsozás használata megszünteti az ún. fánk hatást, amely a pontok közepének elkopását jelenti. Az innovatív megoldás következtében sík tetejű pontokat nyerünk, amelyek még egyenletesebb festékleadáshoz vezetnek.

Az XPS egy másik újdonsága, hogy a korábban használt UV fénycsövek helyett UV LED technológiát használ. Ennek számos előnye, hogy:

  1. Energiatakarékos
  2. Stabil fényerő
  3. Nincs bemelegedési idő
  4. Kevesebb hőt sugároz
  5. Az egyenletes és optimálisan kontrollált UV LED elő és hátoldali megvilágítás hatékony és konzisztens lemeztermelést eredményez
  6. 10-szer hosszabb az élettartama

A CDI Crystal és az XPS kombinációja kiemelkedik a hatékonyságban és a minőségben. Az operátori idő kb. 30%-a hagyományos kidolgozásénak, és mintegy 50%- kal csökkenthetőek a manuális lemezkezelésből fakadó hibák és ezzel együtt a lemez hulladék mennyisége is jelentősen visszaszorítható.

Az XPS Crystal megnyerte a tekintélyes FTA díj mellett a 2017-es Intertech Technology Award-ot, és a letisztult, újszerű külsőért 2017-ben a Red Dot Award-on termék dizájn kategóriában díjazták!

További információért kérjük forduljon munkatársunkhoz:

Szalontai János

kereskedelmi képviselő

szalontai@partners.hu

+36 (30) 418 3695

Hírek, újdonságok