Az Esko idén is innovatív újításokkal állt elő a termékfejlesztések területén. Ezt a sikerét igazolja a WebCenter legújabb verziója, a WebCenter 20.0, amit szeretnénk részletesebben is bemutatni.

A webalapú csomagolástechnológiai együttműködési platform új funkciói a márkatulajdonosok és nyomdai beszállítóik kapcsolatában minden szempontból kezelik a csomagolás és címkekészítés kérdéseit és az ezzel kapcsolatos kommunikációt. A fejlesztés célja a teljesítmény növelése, a teljes előkészítési és jóváhagyási folyamat gyorsítása volt.

Az új verzió több fronton is egyszerűsíti a teljes munkafolyamatot:

  • A „Color Trace” kiegészítő támogatást nyújt a színmenedzsment során, lehetőséget biztosítva a márkatulajdonosoknak, hogy a színprofilokat közvetlenül a WebCenterben készítsék el
  • Az „Ad Hoc Approver”, azaz eseti jóváhagyó funkció egy olyan újdonság, amivel közvetlenül a Webcenter platformjáról külsős email címre lehet file-okat küldeni jóváhagyásra, (tehát akkor is, ha a jóváhagyó nem WebCenter felhasználó,) ezzel értékes időt megtakarítva a jóváhagyási folyamatban.
  • Az új „Task Assignment” funkcióval a felhasználók számára áttekinthetővé válnak a munkatársak kapacitásai, ezzel elősegítve az alkalmazottak munkaterhelésének kezelését és a hatékonyság növelését.
  • A „WebCenter Tasks Plugin” megoldja a csomagolóipari szakemberek által használt interaktív eszközök integrációját. Az Adobe Illustrator mellett a szoftver már kompatibilis az InDesign és Photoshop programokkal is.
  • Bevezetésre került a „Cloud Archiving” funkció, ami szinte korlátlan tárhelyet jelent és értékes kapacitásokat szabadít fel a vállalkozások számára.
  • A „Live Text Search” funkció lehetővé teszi, hogy az élő szövegekben keresni tudjunk.

A termékfejlesztés középpontjában a felhasználói élmény fokozása és az egyszerű kezelhetőség megtartása állt. Ezért a WebCenter legújabb verziója minden eddiginél intuitívabbá teszi a munkafolyamatokat és személyre szabhatóvá a platformot. Az elmúlt évek rengeteg újonnan bevezetett funkciója miatt a releváns információk közötti egyszerűbb navigáció érdekében, újításként lehetővé vált a funkciók ki- és bekapcsolása is.

További információért kérjük forduljon munkatársunkhoz:

Szépkuthy Eszter

kereskedelmi képviselő

eszter.szepkuthy@partners.hu 

+36 (30) 934 6594

Hírek, újdonságok