Az Esko Share & Approve innovatív tool-ja bronz díjban részesült az e heti Európai Flexográfiai Ipartestület (European Flexographic Industry Association – EFIA) 2020-as díjátadóján.

Az Esko, a díjat a Technikai innováció – szállító kategóriában nyerte el a Share & Approve számára, amely egy 2019-ben piacra dobott, új és egyedülálló jóváhagyási eszköz. Az innovatív szoftver szolgáltatásként működik az Esko felhő architektúráján, és lehetővé teszi a felhasználók számára a csomagolás és címke tervek feltöltését, megosztását, megjegyzésekkel ellátását és jóváhagyását 2D-ben és 3D-ben is.

Az Esko Share & Approve szoftvermegoldással valósághűen lehet megjeleníteni a csomagolásterveket 2D-ben és 3D-ben, valamint egy központosított online platformon megjegyzésekkel ellátni. Ez az új rendszer csökkenti a jóváhagyási körök számát, jelentősen rövidíti a munka elvégzéséhez szükséges időt, lehetővé téve a szoftvert alkalmazó cégek ellátási láncának hatékonyabb működését és a csökkenti piacra lépés idejét. A szoftver rendkívül egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik, ahol a feltöltés és beállítás mindössze négy kattintás, ezen kívül számos egyedi csomagolásellenőrző eszközt tartalmaz különböző mérésekhez, nagyításhoz és színkivonat ellenőrzéshez, valamint vonalkód és a braille írás olvasásához.

A munkakezelés átláthatóságának biztosítására a Share & Approve szoftver teljes ellenőrzési lehetőséget biztosít az elvégzett műveletek és különböző verziók felett, valamint a jóváhagyási folyamatokat a hagyományosnál akár háromszor gyorsabbá teszi.

Bővebben a Share & Approve szoftverről >>

Share and Approve

Hírek, újdonságok

Virtual Drupa 2021

Idén is megrendezik az iparág legjelentősebb rendezvényét, amelyen vezető partnereink is...

bővebben

GINOP-1.2.15-21

Előminősítési benyújtható: 2021.04.15. 9:00-tól 2021.04.29. 12:00-ig lehetséges.
Benyújtható: még nem ismert.
Egészségipari, a koronavírus-járvány elleni védekezés szempontjából releváns termékek előállítására irányuló projekt megvalósítására, termékek gyártására irányuló fejlesztéseinek támogatását célozza.

bővebben