Megjelent az Infinite, az AXYZ legújabb CNC berendezése.

Az AXYZ termékcsalád egyik legújabb tagja, az Infinite CNC marógép megbízható, végtelen lehetőségeket nyújtó  berendezés. Alapját, a korábban nagyon sikeres AXYZ Series adta, melyet minden részletében újragondolva a jövőben Infinite néven érhetnek el a vásárlók.

Az Infinite CNC berendezés az iparág egy legkiválóbb gépe. A több, mint 25 éves gyártói tapasztalattal rendelkező AXYZ gépei Kanadában készülnek, és a világ vezető beszállítói biztosítják hozzá az alkatrészeket.

Épp ezért az Infinite egy életre szóló beruházásNagy teherbírású szerkezete és az új por elszívó rendszerének köszönhetően csökkent az eltömődés veszélye, és jól használható hosszabb asztalok esetében is. Egyedileg konfigurálható, így maximálisan igazodik vállalkozásának igényeihez nemcsak méretben, hanem felszereltségben is.

Az opcionálisan választható kiegészítőkkel – mint például az automatikus szerszámváltó és az automatikus vákuumzónázás – jelentősen növelhetjük az Infinite CNC berendezés hatékonyságát és termelékenységét. 

Technikai háttér

A berendezéshez egy év garancia tartozik, a magyarországi szervizhátteret és technikai támogatást a partners Kft. biztosítja.

 

Kattinston ide és ismerje meg az Infinite CNC marógépet!

További információ:

Szépkuthy Eszter
kereskedelmi képviselő
eszter.szepkuthy@partners.hu

+36 (30) 934 6594

Hírek, újdonságok