Az új fejlesztés verzió négy kihívás megoldásával egyszerűsíti a márkatulajdonosok és beszállítóik csomagolási folyamatát.

Napjainkban a fogyasztói csomagolásoknak sokkal több funkcionális, gyakorlati és esztétikai követelménynek kell eleget tenniük, mint korábban bármikor. A WebCenter új verziójával az Esko két különböző fogyasztói és csomagolási trendhez igazodik. Az első a tömeges méretűvé vált egyediesített és megszemélyesített csomagolási igény következményeként a termékvariációk egyre növekvő száma. Mindegyik termékváltozat különbözik a grafikai tervben, tartalmában, színében és anyagában, de az általános márkahűséget követnie kell. A másik trend az elírások betartásának növekvő igénye: a csomagolásnak és a hozzá kapcsolódó anyagoknak pontosan meg kell felelniük az elírt szabályozási információknak.

Hírek, újdonságok

Virtual Drupa 2021

Idén is megrendezik az iparág legjelentősebb rendezvényét, amelyen vezető partnereink is...

bővebben

GINOP-1.2.15-21

Előminősítési benyújtható: 2021.04.15. 9:00-tól 2021.04.29. 12:00-ig lehetséges.
Benyújtható: még nem ismert.
Egészségipari, a koronavírus-járvány elleni védekezés szempontjából releváns termékek előállítására irányuló projekt megvalósítására, termékek gyártására irányuló fejlesztéseinek támogatását célozza.

bővebben