Nagy formátumú gyártás szabadsága 

„Mi, a Global Imagingnél  abban hiszünk, hogy a technológia és az anyagok fejlődése azt jelenti, hogy a kreativitás egyetlen korlátozó tényezője már csak az, hogy milyen messzire tud elvinni a képzeleted” – mondta Ben Lyons, a Global Imaging tulajdonosa. „A digitális forradalom kreatív forradalomhoz vezetett, amely lehetővé teszi számunkra, hogy nagy méretű, széles formátumban dolgozzunk, akár egyedi megrendeléseknél is. Ezzel a legújabb befektetéssel olyan irányba léptünk előre, mellyel a tervezőink és ügyfeleink legmerészebb elképzeléseit is ki tudjuk szolgálni.” 

Mivel a Global Imaging egyre több ügyfelet szolgál ki, és egyre több projektet is kezel, Ben elmondta, hogy az új Kongsberg C64-es egyértelműen előre mozdította a gyártási sebesség és így a termelékenység növelését. 

Gerald Maister, a Global Imaging alelnöke egyetértett: „Házon belüli tervezőcsapatunk büszke arra, hogy olyan látványos és hatásos display-eket kínál, melyekre ügyfeleink valóban vágynak. Úgy gondoljuk, hogy a digitális nyomtatásban és a display gyártási fázisában egyaránt megérdemelik a fantáziadús megközelítést” – mondta. „A C64 lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobban váltsuk valóra ügyfeleink elképzeléseit, míg az automatizált Feeder & Stacker segítségével mindezt rövidebb idő alatt tudjuk elérni.” 

Speciális felszereltség 

A Global Imaging széles körben használja a C64-hez tartozó speciális kialakítású vágó eszközöket   beleértve a Kongsberg High Frequency Vibracut Knife Tool-t, amely erőteljes motorjával ideális az újrahasznosított táblák hatékony sebességű vágásához, valamint a Rigid Material kés szerszámot, amely egyaránt alkalmas a könnyű, részletgazdag munkák elvégzésére, de a merev tábla darabolására is, mint például habosított PVC megmunkálására 3 mm-ig. 

„A C64 a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtja” – mondta Vince Tuccitto, a Kongsberg PCS kelet-kanadai területének értékesítési menedzsere. „A legkorszerűbb, sziklaszilárd mérnöki technológiájával az acél asztallapot alumínium méhsejtmaggal, fogasléces hajtásrendszerrel egyesíti a legnagyobb vágási pontosság és konzisztencia érdekében. Az opcionális szerszámkombináció hozzáadásával Ben, Gerald és csapata gyorsan és egyszerűen készíthet nagyméretű displayt, miközben biztosak lehetnek abban, hogy legjobb gyártási minőségét érik el. 

 

Megnövekedett termelékenység 

„Az új asztalt az ún. Feeder & Stacker (ívadagoló és rakodó egység) egészíti ki, ami lehetővé teszi a Global Imaging számára, hogy jelentősen növelje termelékenységét” – mondta Vince. „Gyors automatikus betöltési ciklusaival optimális megoldást jelent sokféle anyag gyors, akár kisszériás gyártásához is.” 

Hírek, újdonságok