Az Eco Flexibles brit cég flexibilis csomagolóanyagokat gyárt. Az Eco Flexibles vezetése kiemelt hangsúlyt helyez a fenntarthatóságra és az újrahasznosítható termékek előállítására.

Az elmúlt 2-3 évben egyre nagyobb nyomás nehezedik az egyszer használatos műanyag csomagolás gyártókra. A műanyag csomagolások fenntartható alternatívájaként az Eco Flexibles termékeinek is meg kel felelni a műanyag csomagolásoktól elvárt követelményeknek:

  • élelmiszerbiztonság,
  • szavatossági idő meghosszabbítás,
  • felhasználóbarát csomagolás.

Hogyan ismerkedtek meg a WebCenterrel (WCR)?

Nyomdai előkészítő partnerünkön keresztül ismertük meg a WCR platformot. Kezdetben jóváhagyási felületként és az automatizált munkafolyamatok koordinálására használtuk. Amikor láttuk a WCR használatával járó fejlődést, elkezdtük használni további eszközeit, folyamatait, adat- és információgyűjtési funkcióit, valamint projektmenedzsment eszközként. Ezzel elkezdtük bevonni a WCR-t az egész üzletmentünkbe.

Melyek ma az ESKO WCR által nyújtott legfontosabb előnyök vállalkozásuk számára?

A WCR legfontosabb előnyei az online jóváhagyások nyújtotta gördülékenyebb munkafolyamatok, a termékek piacra kerülésének gyorsasága, hulladék mennyiségének csökkenése és a hibák minimalizálása.
A WCR lehetővé teszi számunkra, hogy mérjük üzletünk teljes teljesítményét akár azt, hogy időben szállítunk-e. A gyártási folyamat során sok minden elromolhat, hibás lehet a grafika, problémás lehet a szállítási cím, számlázási hiba vagy az online jóváhagyás hibája fordulhat elő. A WCR valós idejű adatai lehetővé teszik számunkra, hogy azonnal hozzáférjünk az ilyen típusú adatokhoz. Láthatjuk és mérhetjük a folyamatok fejlesztését, az ügyfelek visszajelzéseit, az automatizált munkafolyamatok kiaknázását. Ennek köszönhetően az erőforrásainkat is optimális módon tudjuk elosztani.

Hogyan járul hozzá az ESKO WCR a fenntarthatósági célok eléréséhez?

Egész üzletünk a fenntarthatóságra épül, nem csak a csomagolások összetevői, hanem az egész folyamat és ellátási lánc szempontjából is. Célunk a lehető legkevesebb hulladék termelése és a WCR használata valóban csökkenti a mennyiségét, végső soron pedig csökkenti a környezetre gyakorolt negatív ​​hatásunkat. Ez üzleti szempontból nagyon izgalmas számunkra.

Hogyan értékeli az ESKO Webcenter platformot Eco Flexibles jövőjét illetően?

Amikor elindítottuk vállalkozásunkat és beléptünk a piacra, valami újdonságot akartunk mutatni a flexibilis csomagolások területén. Nem voltunk igazán tisztában azzal, hogy a WCR hogyan segíthet elérni céljainkat.

A WCR bevezetése jóval felülmúlta a várakozásainkat. Valóban segített az üzletünk fejlesztésében, és abban is segített, hogy egyedivé tegyen minket. A WCR kérdés nélkül segített a vállalkozásunknak növekedni és kiszolgálni ügyfeleinket.

Forrás: ESKO

Hírek, újdonságok