Egy év kihagyást követően, de a hagyományt folytatva, idén megrendezésre került szeptember 16-17 között a Flexo Szimpózium, a flexibilis csomagolóipar képviselőinek találkozója.  

A jeles rendezvényen cégünk több ízben is képviseltette magát. Az első napon az Orosházi Alföld Gyöngye szállodába való megérkezést követően az ebéd után a résztvevők olyan izgalmas szakmai előadásokon vehettek részt, akár online, melyek érintették az iparág legnagyobb fejlesztéseit és újdonságait.  

A Grimex Kft. ügyvezető igazgatója Szabó Szabolcs tartott elsőként egy áttekintő előadást a flexo technológia fejlődéséről és a fejlesztés fontosságáról a cégünkkel közösen képviselt Mark Andy legújabb keskenypályás címkenyomó gépeinek, az Evolution Seriesnek a tükrében. A partners kft. külföldi előadó bevonásával egy piacvezető nyomatvizsgálati rendszerről, az AVT-ről és az ESKO szoftverek együttműködéséről tartott előadást, melynek középpontjában a folyamatok automatizálása, a produktivitás maximalizálása és a hibafaktor minimalizálása állt. Az előadást David Fierlafijn az ESKO szoftver specialistája tartotta kollégánk, Pálfi Gergő fordításában.  

A sok egyéb területet érintő előadásokat követően  mint például a Békéscsabai Tudás- és Képzőközpont bemutatkozása, digitális címkegyártási megoldások, hajlékonyfalú csomagolószerek SUP irányelvei – rendkívüli hangulatban, kiváló társasággal, finom ételekkel és italokkal zárult az első nap, amiért ezúton is köszönetet szeretnénk mondani a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesületnek. 

A rendezvény második napján a Békéscsabai Tudás- és Képzőközpont, illetve a Mondi Békéscsaba Kft. segítségével a rendezvény résztvevőinek lehetőségük nyílt a legmodernebb technológiákat alkalmazó gyár látogatására, valamint a Képzőközpontban, a fiatal nyomdaipari szakemberek színvonalas képzésének érdekében telepített egész iparágat lefedő géppark megtekintésére.  

Pénteken a Képzésőközpontban két állomáson is vártuk a résztvevőket, ahol az első napon bemutatott Evolution Series gép egy belépő szintű verzióját tekinthették meg Pálfi Gergő részletes elóadásában. A digitális utófeldolgozás legmodernebb eszközét a Kongsberg család egyik tagját is volt szerencsénk megismertetni vendégeinkkel Szépkuthy Eszter és Berke István előadásában.  

 A rendezvényt egy közös ebéd koronázta meg és zárta le a békéscsabai Pálinka Múzeumban. Az előadásokon elhangzottakkal és a bemutatott termékekkel kapcsolatban szívesen várjuk az érdeklődőket.  

Szépkuthy Eszter

kereskedelmi képviselő

eszter.szepkuthy@partners.hu 

+36 (30) 934 6594

Hírek, újdonságok