A GINOP PLUSZ -1.2.1-21 felhívási tervezet a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatását célozza.

Ki jogosult pályázni?

A pályázaton induló Budapest területén kívüli mikro-, kis-, és középvállalkozásai a konstrukció keretében kapott összeget, a kedvezményezett vállalkozás visszatérítendő támogatásként (hitel 0%-os kamattal) kapja. A jól teljesítő vállalkozásoknak lehetőségük van, a kapott „hitel” egy részét vagy annak teljes összegét vissza nem térítendő támogatássá alakítani.

A pályázat időbeli ütemezése

  • Első benyújtási szakasz: 2021. július 12. – július 19.
  • Második benyújtási szakasz: 2021. október 11. – október 18.
  • Harmadik benyújtási szakasz: 2022. január 10. – január 17. (kizárólag mikro vállalkozás vagy Szabad Vállalkozási Zónában működő kis-, és középvállalkozás)

Az elszámolható költség és az igényelhető támogatás mértéke:
Minimum 10 millió Ft, maximum 629,3 millió Ft

Kötelezően megvalósítandó tevékenység:

Technológiafejjlesztés, beleértve termelési és szolgáltatási, valamint infokommunikációs technológia fejlesztését, a technológiai kapacitások bővítését és az üzleti felhőszolgáltatások igénybe vételét.

A partners Kft. szakmai rovatában igyekszünk segítséget nyújtani azok számára, akik a nyomda- és csomagolóipar, valamint a sign és display ipar szereplőiként szoftver- vagy termelő berendezés beruházás előtt állnak.

További részletekről és a pályázat pontos feltételeiről az alábbi linken tud tájékozódni:

 

A szoftver- vagy berendezés beruházáshoz szükséges pályázati ajánlatért vegye fel a kapcsolatot kereskedelmi képviselőnkkel.

Szépkuthy Eszter

kereskedelmi képviselő
eszter.szepkuthy@partners.hu

+36 (30) 934 6594

Hírek, újdonságok