A GINOP PLUSZ -1.2.3-21 felhívási tervezet a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatását célozza a leghátrányosabb helyzetű régiókban.

Ki jogosult pályázni?

A pályázaton induló Budapest területén kívüli mikro-, kis-, és középvállalkozásai a konstrukció keretében kapott összeget, a kedvezményezett vállalkozás visszatérítendő támogatásként (hitel 0%-os kamattal) kapja. A jól teljesítő vállalkozásoknak lehetőségük van, a kapott „hitel” egy részét vagy annak teljes összegét vissza nem térítendő támogatássá alakítani.

A pályázat időbeli ütemezése

1. benyújtási szakasz: 2022. január 19. – január 26. (Rendelkezésre álló keret: 80 milliárd Ft)

2. benyújtási szakasz: 2022. január 27. – feburár 3. (Rendelkezésre álló keret: 20 milliárd Ft)

Az elszámolható költség és az igényelhető támogatás mértéke:
Minimum 10 millió Ft, maximum 200 millió Ft

Támogatható tevékenységek:

Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése, infrastrukturális és ingatlan beruházás, tanácsadási szolgáltatások igénybevétele, képzési szolgáltatások igénybevétele, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, információs technológia-fejlesztés.

A partners Kft. szakmai rovatában igyekszünk segítséget nyújtani azok számára, akik a nyomda- és csomagolóipar, valamint a sign és display ipar szereplőiként szoftver- vagy termelő berendezés beruházás előtt állnak.

További részletekről és a pályázat pontos feltételeiről az alábbi linken tud tájékozódni:

 

A szoftver- vagy berendezés beruházáshoz szükséges pályázati ajánlatért vegye fel a kapcsolatot kereskedelmi képviselőnkkel.

Szépkuthy Eszter

kereskedelmi képviselő
eszter.szepkuthy@partners.hu

+36 (30) 934 6594

Hírek, újdonságok