A kihívás

A következetesség és a hatékonyság növelése a vállalkozás növelésének érdekében.

„Egy olyan forgalmas és pörgős vállalkozásban, mint a miénk, fontos, hogy bármely csapatunk, az ország bármely pontján elhelyezkedve, ugyanannyi idő alatt és ugyanolyan magas színvonalon tudjon munkát végezni” -mondta Sam. „Ahogy a Reflex csoport tovább fejlődik, egyre fontosabbá válik számunkra annak biztosítása, hogy ugyanazok a hatékonyságnövelő rendszerek működjenek mindenhol, ahol működünk.”

„Az első alkalmat követően Automation Engine-t telepítettünk más telephelyeinken, ahogy az üzlet növekedett, akár organikusan, akár vállalatok felvásárlásával” – mondta Sam. „Például bementünk újonnan felvásárolt vállalkozásokba, és találtunk egy nyomnyi papírt, amelyet vonalkódokkal és munkaköri számokkal adtak körbe, néha kézzel írva. Másoknál, ahol különösen nagy a munkamennyiség, alaposan elemeznünk kellett, hogy növelnünk kell-e a létszámot, hogy kezelni tudjuk az áteresztőképességet, vagy valóban jobban tudjuk kezelni azt a továbbfejlesztett automatizálás révén.”

Sam elmondta, hogy mivel az Esko Automation Engine nem csak a nyomtatási és gyártási feladatokat automatizálja, hanem integrálja az üzleti rendszereket is, ez segített felgyorsítani a teljes munkafolyamatot. „A szabványosított folyamatok és az automatizált feladatok kombinációja jelentősen növeli a termelékenységet, míg az automatizált minőségellenőrzések minimalizálják a hibákat és az operátori beavatkozás szükségességét, ami további hatékonyságnövekedést eredményez” – mondta. „Ha ilyen szemszögből nézzük, az Automation Engine majdnem egy további operátor képességét biztosítja számunkra.”

A megoldás

Az Automation Engine az egyetlen munkafolyamat menedzsment megoldás, amely automatizálja a különböző nyomtatási technikák követelményeit, így a kombinált nyomtatási feladatokhoz csak egy gyártási fájl szükséges. A „job” tartalmazza a különböző nyomtatási folyamatok paramétereit, amelyek mindegyike felismerhető a munkafolyamaton belül. Ezután mindegyik saját, előre meghatározott útvonalakat választ, hogy automatikusan megkapjuk az adott nyomtatási beállításokat.

„A vállalatnál két információ menedzsment rendszer (MIS) működik” – tette hozzá Sam. „Mivel az Automation Engine integrálható bármely meglévő infrastruktúrával, egy másik nagyon előnyös tulajdonság az, hogy információkat tudunk lekérni akár a MIS -ből, akár bármelyik felületünkről. Az Engine hatékony köztes szoftverként működik számunkra.”

A belépő szintű verziótól a teljesen egyedi beállításokig az Esko Automation Engine jobb minőséget és nagyobb termelékenységet biztosít, miközben csökkenti a költségeket.

Az előnyök

„A legegyszerűbben úgy fogalmazhatunk, hogy az Automation Engine használatával azonnal konzisztenciát és sebességet érünk el” – mondta Sam. Ha bármilyen probléma merül fel az általában a fájlban vagy az eredeti adatokban van, mert az Automation Engine nem ad hozzá hibát” – mondta.

„Címkékkel, flexibilis csomagolással és számítógépes tervezéssel foglalkozunk, de a munkától függetlenül az Automation Engine biztosítja a folyamat következetességét. A színsorozat mindig helyes, az alátöltés automatikus, és így a fájlok közvetlenül a RIP -re vagy a gépre küldhetők” – mondta. „A hatékonyságnövekedés óriási. Digitális környezetben az Automation Engine segítségével közvetlenül küldhetünk munkát a stúdiótól a gépig, ami felszámolja a szűk keresztmetszeteket és növeli a kapacitást.”

Sam elmondta, hogy a felhasználói élményt tekintve az Automation Engine előkelő helyen áll. „Ez tényleg hihetetlenül egyszerű” – mondta. „Korábban egy felhasználó meghatározott mennyiségű ügymenetet tudott kezelni, de az Automation Engine segítségével mindent nyomon követhetünk. Ezért használjuk a fájlok belső keresésének és áthelyezésének eszközeként is.

„Az Automation Engine lehetővé teszi a fájlok zökkenőmentes átvitelét a különböző felületeken. Van egy preflight részlegünk, amely mindenhonnan fogad fájlokat – saját létesítményeinkből és még külső ügyfelektől is” – mondta Sam. „Ekkor még nem tudjuk, hová kerülnek az egyes fájlok.  A különböző Automation Enginek azonban beszélnek egymással, a fájlokat ellenőrzik, majd automatikusan elküldik a megfelelő helyre, minden információval és ellátási fájllal együtt.”

„Az eddigi tapasztalatok alapján biztosítható, hogy minden felület ugyanúgy, azonos szintű következetességgel, ugyanazon ügymenet használatával, és pontosan ugyanazokat a fájlokat ossza meg!” – mondta Sam.

„Miután sok éven át használtuk, és láttuk a különféle frissítéseket, teljesen biztosak vagyunk az Engine képességeiben és előszeretettel használjuk.”

Forrás: ESKO

Hírek, újdonságok