Pontos vágási eredmények a tökéletes adagoláson keresztül 

  Cikkünkben a már jól ismert kisebb asztalokhoz tartozó tekercsadagolóhoz képest szeretnénk bemutatni a 2021-es FESPA-n is nagy figyelmet kapott, a Kongsberg legnagyobb berendezésére (C64) készített motorizált tekercsadagolót, amely lehetőséget biztosít a nagy mennyiségű és széles formátumú tekercses anyagok feldolgozására. A kiegészítő innovatív tulajdonságai együttesen teszik lehetővé a tökéletes vágást még a kihívást jelentő és magas szakítószilárdságú alapanyagokon is.  

  A motoros tekercsadagoló és a beépített Kongsberg iPC szoftver egyedi kombinációja ügyesen kompenzálja az esetleges torzulásokat. 

  A görberegisztrációs algoritmus meghatározza a pontos vágási vonalat, figyelembe véve az anyag tulajdonságait, a zsugorodást, nyúlást vagy a nyomtatás során felmerülő olvadást. A bármely munkához illeszkedő görberegisztrációs algoritmusnak hála a pontatlan vágások miatti drága újra nyomtatás mára valóban a múlté. 

  Egyedülálló előnyei: 

  • Konzisztens, gyűrődésmentes és egyenes adagolás
  • Mindig tökéletes regisztrációban a nyomtatással 
  • 300 kg súlyú tekercsek kezelésére képes 

  Akár különösen nehéz tekercsekhez is… 

  A motorizált tekercsadagoló segítségével akár 470 mm-es átmérőjű, 300 kg-os tekercseket is kezelhet. Nagy mennyiségű nagy feladatot, hosszú nyomtatási sorozatot, sűrű anyagokat, például PVC -t, és az asztalnál hosszabb munkákat készíthet megszakítás nélkül.  

  Forrás: Kongsberg PCS

  További információért kérjük forduljon munkatársunkhoz:

  Szépkuthy Eszter

  kereskedelmi képviselő

  eszter.szepkuthy@partners.hu 

  +36 (30) 934 6594

  Hírek, újdonságok