Tegye a lehetetlent lehetségessé

A Data Image irányelve, hogy ügyfelei a legmagasabb szintű szolgáltatást kapják, ami magába foglalja a kreativitás ösztönzését és támogatását design terveikben.

A lehetetlennek tűnő elképzelések megvalósítására a Kongsberg Variangle eszközét választotta a cég, ami teljesen új lehetőségeket nyitott meg számukra. Ahogy Robert Farfort, a Data Image alapítója és vezérigazgatója kifejti, az eszköz új szintre emelte a tervezők szabadságát, és növelte a vállalat kreativitását, illetve termelékenységét.

„A VariAngle használata jelentősen növelte termelékenységünket, és kreatív versenyelőnyt biztosít versenytársainkkal szemben. Ügyfeleink mostanában több kreativitásra vágynak, és ennek most már egyetlen dinamikus eszköz segítségével tehetünk eleget.”

 

 

A tervezőknek a korábbiakkal ellentétben nem kell aggódniuk a gyárthatósági szempontok miatt, hogy elképzeléseik legyártásához hány szerszámcsere vagy vágási szög állítás szükséges. A VariAngle eszköz széles alapanyagpaletta feldolgozására képes és szoftveresen vezérelve állíthatók a vágási szögek. Ezzel az eszközzel nincs többé szükség szerszámcserére, csak designon belüli beállításokra és aztán gyártási sebességen, több vágási szöggel, akár íves vágásokkal is dolgozhatunk. A VariAngle eszköz a Kongsberg C sorozatú asztalaihoz érhető el.

Hírek, újdonságok