Itt az ideje, hogy olyan technológiákba és eszközökbe fektessen be, amelyek új lehetőségeket teremtenek, és magasabb szintre emelik vállalkozását. Ne csak a ma kihívásait győzze le, hanem készüljön fel a holnap igényeire is! 

A sajátkezűleg feldolgozott termékekhez mindig a minőséget társították és sok piacon ez a mai napig így van. Manapság azonban a sign, display vagy akár csomagolóanyagok gyártásának területén is erősen növekszik a kereslet, így a korábbi, egyedi kivitelezési munkafolyamatok már nem minden esetben fenntarthatók. 

Felmerül tehát a kérdés, hogy a digitális utómunkára való áttérés egyben mennyiségi teljesítményt jelent-e a minőség helyett? Nem, erről szó sincs. Ez azt jelenti, hogy Ön – és ügyfelei – mostantól hatékony, minőségi és biztonsággal vállalható megrendeléseket teljesíthetnek majd. 

Az akadályok leküzdése, hogy megfeleljünk a ma kihívásainak 

A koronavírus (COVID -19) világjárvány hatására drámaian megnőtt az ügyfelek igénye gyors, pontos és hatékony munkavégzésére, habár ezek az elvárások a változó fogyasztói trendek miatt már korábban is jelentősen magas szinten voltak. Az üzletek – a fogyasztók figyelmének felkeltése érdekében –   innovatív POS display-eket és kiskereskedelmi használatra kész csomagolásokat várnak jobb minőségű nyomtatott anyagokkal és utómunkával, ugyanakkor az e-kereskedelem szereplői is a minőségi csomagolástól várják a fogyasztói élmény és a márkaérték növekedését. 

Kongsberg PCS

Az innováció a siker kulcsa ma és holnap egyaránt 

Habár az új megoldásokat a szükség teremti, magát az innovációt mégis a vevői igények keltik életre. Korábban a vállalkozásoknak a sokféle anyagfelhasználás miatt többféle berendezést és ebből adódóan rengeteg helyet kellett fenntartani ahhoz, hogy megrendeléseiket ki tudják szolgálni.  Mára, a technológiai fejlődésnek köszönhetően a korábbi akadályok – mint például a megfizethetetlen költségek és helyhiány – már valójában nem olyan jelentős problémák, mint korábban. 

A robusztus, ipari eszközök, amelyek megbízhatóságot, következetességet és maximális termelékenységet biztosítanak, megoldották napjaink legfontosabb kérdéseit, és egyidejűleg elhárították azokat az akadályokat, amelyek eddig sok vállalkozást korlátoztak abban, hogy saját digitális utómunka berendezésbe fektessenek be. 

Egy eszköz minden feladatra… és minden design elképzelésre! 

A nagyobb márkák figyelemfelkeltő POS display-ekkel és egyedi csomagolási formákkal igyekeznek megszerezni és megtartani a piaci részesedésüket. Hogyan maradhatnak mégis versenyben a kisebb szereplők is?  A különleges gyártási folyamatok manuális kezelése a folyamatosan megújuló termékportfólióval és alapanyagokkal nem fenntartható, erre nyújtanak megoldást a digitális feldolgozó berendezések.  

A vágógépek fejlesztői számára az volt a kihívás, hogy olyan eszközöket alkossanak meg, amelyekkel a vállalkozás a legalacsonyabb költségen a legmagasabb minőségű termékeket tudja gyártani. A különleges feladatok elvégzéséhez kifejlesztett új eszközök, speciális késpengék és új marószerszámok így, eddig nem látott szabadságot és kreativitást is biztosítanak a tervezésben.  

A környezetbarátabb és potenciálisan alacsonyabb minőségű anyagok iránti megnövekedett igény miatt az új alapanyagok alkalmazása lehetővé teszi az olyan innovatív alkotások tervezésének szabadságát, amelyek előállítása korábban lehetetlen és elképzelhetetlen volt. Ez a váltás kettős előnyt jelent. Az ügyfelek igényeit kielégítik az új, innovatív terméktervezés iránt, miközben megvédik a vállalkozást a magas költségektől. 

A megoldás tehát egyértelmű: A digitális utófeldolgozás korábban sok helyet és jelentős befektetéseket igényelt, de ma több választási lehetőség áll a kisvállalkozások rendelkezésére, akik felismerik, hogy eljött az ideje, hogy gondolkodásmódjukat és üzletüket digitális feldolgozás irányába helyezzék.  

Forrás: Kongsberg PCS

Hírek, újdonságok