Az új, VariAngle V-vágásra alkalmas vágószerszám mostantól 0 ° és 60 ° között bármilyen szögben képes vágni, illetve az eszköz használatakor még kevesebb operátori beavatkozásra van szükség. A fejlesztés innovatív megoldásokat és kreatív lehetőségeket rejt magában a POP display gyártók számára.

A VariAngle az Esko által kizárólagosan forgalmazott egyedülálló eszköz, ami az új fejlesztés miatt 0,5 fokonként képes automatikusan változtatni a kés vágási szögét. A vágási vonalak meghatározhatók ArtiosCAD-ben, vagy közvetlenül az iPC-ben, a Kongsberg asztalt vezérlő szoftverében.

A hagyományos V-notch megoldások alkalmazásakor egy penge szögének megváltoztatásához le kell állítani a gyártást a szerszám vagy a penge cseréje miatt. Ezzel szemben az új VariAngle lehetővé teszi, hogy a gyártás közben ez automatikusan történjen, leállás és operátori beavatkozás nélkül, ami rengeteg időt takaríthat meg és biztonsági újítás is, mivel minimalizálja az operátori balesetek előfordulását.

A VariAngle eszköz által kínált szögtartomány egyenes vágást (0°) és V-vágást is lehetővé tesz, ugyanazzal a szerszámmal. Különböző anyagok és szögek tekintetében is széleskörű felhasználást biztosít az új szerszám, ugyanis képes vágni hullámlemezt, honeycomb (méhsejtcellás papír lemez) lemezt, habot vagy ötrégeű hullámpapír lemezt 30 mm vastagságig, vagy V-vágással 20 mm vastagságig (60 fokos V-vágás esetében csak 16 mm-ig).

Az ArtiosCAD 20-ban a V-notch típusú vonalat, lehet V-notch vágás és V-notch bieg vonalként is definiálni, ahol szabadon választható a vágás vagy bieg szöge 0° and 60° között.

Ahhoz, hogy a VariAngle eszközt Kongsberg C (és Kongsberg XP) asztalokon használni tudjuk, az iPC 2.4 vagy magasabb verziója szükséges.

További információért kérjük forduljon munkatársunkhoz:

Szépkuthy Eszter

kereskedelmi képviselő

eszter.szepkuthy@partners.hu 

+36 (30) 934 6594

Hírek, újdonságok